Înainte de a fugi împreună cu exploatatorul meu la un junk food în mol, 2 linkuri interesante, pe care vreau să le pun de câteva zile.

  • Învaţă să faci un grătar perfect de 1 Mai, nu te baza doar pe instinct
  • Arhi, ma ocup de Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis. E un eveniment foarte fain in primul rand pentru ca il organizam de cand eram niste puberi de vreo 15 ani si cu toate ca multi ne sfatuiesc sa il mutam in Bucuresti, tinem mortis sa ramana la Alexandria pentru ca ne-am propus ca prin asta sa facem din orasul asta no-name un loc de intalnire pentru viitorii actori. Deja multi din fostii participanti sunt studenti la teatru si actori si se contureaza putin cate putin o comunitate.

    In fine, ar fi multe de spus si ti-as putea vorbi o zi intreaga despre festivalul asta tanar al nostru, in cazul in care te-ar interesa

    Probabil iti spui ”Si de ce mi-ar pasa mie?” si ai fi total indreptatit. Ti-am scris numai pentru ca am vazut ca si pe tine te scoate din minti amorteala ”rromaneasca”,lipsa de entuziasm si initiativa, lipsa de incredere in tineri si cultura de duzina.

    E o lume minunatala noi acolo, e o oaza de cultura intre tineri, si am vrea sa stia asta cat mai multi

    Uita-te putin pe site daca vrei si spune-mi daca te intereseaza sa afli mai multe
    Probabil ca nu e greu de ghicit ca prin acest mail imi exprim rugamintea de ”a ne baga in seama” in ce fel consideri, in cazul in care crezi ca subiectul se preteaza continutului posturilor tale.

    Daca nu, iti multumesc pentru timpul acordat si imi cer scuze pentru lungimea mailului, dar am fost cat de scurta am putut 🙂

    O seara frumoasa iti doresc si astept raspunsul tau

    Oana Nedelea

Poftim Oana Nedelea, mi-a plăcut ideea, mi-a plăcut abordarea.
Succes în viaţă şi în carieră.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.