Azi am fost la poștă, să plătesc niște chestii pentru romgaz, chestii care pot fi plătite doar la poștă. Am stat 40 de minute, pentru ca servitoarea din spatele ghișeului să rezolve pe cei 4 oameni din fața mea.

Încet, foarte încet, căutat încet, scris de mână încet, băgat date în calculator la stilul un deget rănit, vizibilă lipsă de experiență și incompentență.
Se va schimba vreodată ceva la poștă? O să pot să merg acolo și să nu mă cert de fiecare dată cu vreo retardă, pe motiv că mă cheamă și daniel în buletin și deși am adresa completă, numele, tot, nu se poate să primesc plicul, pentru că nu e numele complet?

De la anul își pierd monopolul pe plicuri până în 50 grame și vom putea trimite plicuri prin curier la prețuri de 1-2 lei, nu la prețul impus de 14 lei sau cât mai e. Tâmpit să fii să îți mai calce piciorul în vreuns ediu poștal, în condițiile astea

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.