A fost frumos la Bizsmscamp. Am văzut zăpadă, am simțit cum e la -34 grade celsius, am mâncat batal la proțap. Am cunoscut oameni noi, în pofida faptului că mie nu îmi place chestia generic numită mingle. Am avut ocazia să critic idei care nu m-au convins sau să aplaud idei frumoase. Am râs puțin de unii reprezentați ai firmelor prezente, pe merit, cred. Am aplaudat alți repprezentanți. La fel de pe merit. Am cunoscut piariste bune, sau persoane care lucrează în domeniu.

Dintre toate acestea, am înțeles ceva.
Că e timpul să schimb locul unde îmi desfășor marea parte a activității din Social Media, altele decât blogul. Și anume, twitterul.
Twitter a uitat să se mai dezvolte aici, la noi. Prea puține conturi, prea puține persoane importante îm folosesc, prea puțin feedback, prea puțină interactivitate. Suntem doar o mână de oameni, care ne urmărim unul pe celălalt, cu pauze sezoniere. Prea puțin pentru a avansa cu ceva.

Prin urmare, mă mut, cu arme și bagaje, pe Facebook. Pentru că, momentan, toată interacțiunea din afara blogurilor, este acolo. Toți cei pe care i-am întâlnit la bizsmscamp aveau conturi de facebook. TOȚI. Nu cred că jumătate dintre ei aveau twitter sau urmăreau ce se întâmplă acolo. Contul e creat astăzi, deci fiți blânzi când apăsați butonul de like.

Știu, mi-am mai șters de vreo câteva ori contul de facebook.
Doar că acum, dezamăgirea mea nu mai se îndreaptă către ei. Nu, nu o să îmi șterg contul de twitter. Doar că principalele mele acțiuni se vor muta pe pagina oficială.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.