Cum vede blogosfera problema, tot după mintea lui PAH

zoso.ro: Ana are mere pentru că toți trendinezii au mere și se-ncalță cu converși. Ana și-a luat două mere pentru care o să plătească toată viața la bănci, în loc să-și ia un singur PC care să-i facă treaba sau, la banii pe care i-a dat pe mere, să-și ia 4 Assus-uri. D-ăștia care au mere da’ stau într-o garsonieră mizeră, închiriată, sau stau încă cu părinții, sunt sătul.

cetin.ro: Ana are mere. Click aici. Vă-ntreb, acum, și pe voi: ce-ați fi preferat să aibă Ana? Mere sau pere?

denisuca.com: Wow, Ana are mere și mi-a trimis și mie trei, să le încerc. Acum sunt cam ruptă de oboseală, am să pun pozele mai târziu. Până atunci mergeți la Sebi, să vedeți ce a făcut el la airsoft cu merele pe care le-a primit.

subiectiv.ro: Unde greșește Ana când vine vorba de mere. Nimic mai fals. Nu așa se fac bani din Ana. Nu așa se monetizează merele etc.

sutu.ro: La Balcic. Merele Anei sunt absolut delicioase.

morar.catavencu.ro: Cine este cu adevărat Ana cea cu merele. Cine sunt părinții Anei. Interviu cu Volodea Tismăneanu. Vinul de mere al săptămânii.

piticu.ro: Băi, deci am trecut prin ceva foarte nasol, vă spun. Deci Bubu a văzut-o pe Ana când aducea merele de la FNI în niște mașini blindate și am filmat-o și era să dau peste Cabral din nou în timp ce mai făceam niște proiecte mișto pentru Realitatea (aici, aici și aici). Adică După bloguri este o emisiune foate bună, eu sunt foarte bun și-mi hostez singur blogul, pentru că pot, în timp ce ăia din trustul lui Felix sunt toți niște frustrați.

demaio.info: Niște cretini se iau de Ana că are mere. Asta mă face să o simpatizez pe Ana, deși eu n-o simpatizez deloc, dar mai bine să-i iau apărarea decât să spun că ăia au dreptate. Ana, am pus o poză cu mine și cu niște mere, sunt alături de tine, dă-i în morții mamii lor de cretini că le trimit eu niște foști pușcăriași să le ia gatul pentru că au îndrăznit să se ia de tine.

oradeanul.com: Am fost în București săptămâna asta, pentru că în Oradea nu sunt conferințe despre web la care să fiu invitat, dar București este un oraș de căcat. Am vrut să iau niște mere de la “Ana Impex Nonstop SRL” de lângă gară și acolo merele costă de zece ori cât în Oradea. Un oraș de căcat.

fulgerica.com: Ana are mere (wtf!!?) – video

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.