Probabil știți că s-au apucat să o caute pe Elodia la mănăstiri. Da, știu, e cea mai jenantă chestie de la inventarea hârtiei igienice încoace. Dar nu asta e problema mea, ci alta. Iată ce declară biserica, prin sfânta guriță a unui stareț din prahova.

În mânăstiri nu vin persoane cu handicap, nu vin persoane retardate, nu vin puşcăriaşi, nu vin persoane care nu au unde să îşi găsesacă un loc şi se refugieze aici. Mai mult decât atât, să îşi ascundă patimile şi netrebniciile pe care le-au făcut în lume.

Lăsăm alea cu păcătosul care e iertat dacă îl recunoaște pe dumnezeu și fi-su drept călăuze veșnice. Acum ne referim la simplul mirenism În mânăstiri nu vin persoane cu handicap, nu vin persoane retardate.

Alooo. Domnii de la combaterea discriminării and shit, se aude? Mănăstirile din rromânia nu primesc persoane cu handicap drept călugări. Poftim? Dacă becali declara că nu angajează handicapați, acum îl cerceta Curtea Europeană de Justiție. Ce se întâmplă cu declarația vizibil discriminatoare a înaltei fețe bisericești?

Mănăstirile din rromânia sunt subvenționate de stat, deci TREBUIE să respecte regulile de angajare a salariaților, recte călugări. Eu aștept clarificări serioase aici, pentru că văd o problemă majoră, o discriminare inacceptabilă la nivelul religiei dominante în rromânia.

Via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.