Ieri au apărut niște liste cu salariile vedetelor din Intact, unde lumea o plângea de zor pe Simona “Centurista” Gherghe, că are doar 5200 euro salariu pe lună.

Azi am primit un mail, pe care sunt rugat să îl dau anonim, de la cineva care lucrează în trustul intact, fiind simplu pălmaș, nu vedetă cu limba pătată cu maro de Varan de Komodo.

Referitor la articolul tau despre matematica de la intact.
As vrea sa il intreb si eu pe domnul Alexandrescu cateva lucruri, daca se poate. Daca tot spune ca 0,003% inseamna 500.000 de euro, atunci cum explica salariile mici ~1000/1500 de lei pe care le au oamenii din redactiile antena group, dar care au norma de ~20 articole pe zi ?

Sau cum explica faptul ca se apeleaza mereu la internship-uri gratuite cu studenti, ce durează câteva luni, tocmai ca sa nu le plateasca nici un ban, contra sclavagism? Sau ce explicatie are pentru lipsa continua a bugetelor pentru dezvoltarea de noi proiecte?

Sau ca proiectele care se deruleaza se fac cu bugete de avarie? Sau ca pe online e jale si prapad si nimeni nu ia nici o masura, în afară de spamul de cea mai joasă speță, cu directiva Să îl salvăm, că e al nostru?

Sau cum explica plecarile unor oameni experimentati si de calitate din antena group? (Aici nu se ia în considerare plecarea Dorotheei Vânău, ea meritând să fie concediată, la nivelul de prostie și incompetență dovedit)

Nivelul unei firme nu e dat de salariile așa ziselor vedete. Am o fâlfâire la cord că Gâdea ia 25 de mii lunar. Își merită banii până la ultimul leuț, nu cred că s-a făcut cineva de râs mai rău decât el în rromânia, atunci când a măturat MRU cu el treptele de la Antena.

Ci e dat de cei ce fac fizic ca totul să se întâmple acolo. De cei ce scriu sute de articole zilnic. De cei ce aleargă după știri. De cei ce mor prin explozii la Mihăilești, încercând să aducă informație în casa rromânului.

Când ei sunt flămânzi, înseamnă că împăratul e gol.
Sau Felix.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.