Prin noiembrie, fratele meu a vrut să trimită un pachet cu poșta rromână. Un pachet învelit într-un carton gros, lipit cu scotch, etichete printate, tot ce trebuie.
Se duce, stă la coadă minim 40 minute, timp în care doamnele discutau, beau suculețe, povesteau chestii și, când să îi ia coletul, i-l refuză pentru că nu era legat în 4 cu sfoară maro.

Mă duc acum câteva luni la poștă să ridic un colet de la dx.com. Neapărat în ziua de x, la ora y, altfel nu ai ce căuta acolo. Stau la clasica coadă, dar nu pot să ridic coletul. Pentru că mă cheamă în buletin și Daniel, iar pe colet nu era trecut Daniel. Ce conta buletinul, numele, adresa. Nu scria Daniel.

Primesc din când în când scrisori prioripost. Niciodată nu sunt lăsate acasă, deși ÎNTOTDEAUNA este cineva acasă. E mai simplu să se lase o hârtiuță în cutia de scrisori. Nu vă convine, faceți o reclamație.

Scriu asta în onoarea celor 1500 mde lucrătoare la poștă, care protestează că li se va micșora salariul și vor fi desființate posturi.
Cu respect vă urez să decedați în relanti.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.