Mă uitam, imediat după ce a câştigat Norvegia, cu melodia aia de zici că e pentru Pic şi Poc, pe wiki, la cine a câştigat, de-alungul timpului şi cum s-au împărţi câştigurile de-alungul anilor.
Rezultatul?

Când câştigă una din ţările baltice, automat în anii următori vor câştiga şi celelalte. A câştigat Letonia? Aşteaptă-te ca peste un an să câştige Estonia sau Lituania.

La fel se întâmplă cu ţările nordice. Câştigă Suedia? În mod normal, la anul va câştiga FInlada sau Danemarca. De ce se întâmplă asta?

Pentru că în aşa fel este făcut acest concurs. Atâta timp cât votul este lăsat la mâna celui ce plăteşte SMS-ul, el va vota cu cine se simte el apropiat. Ceea ce este absolut normal.

Vreţi să spuneţi că dacă aţi avea de ales între o melodie crappy de la moldoveni şi o genialitate de la unguri, aţi vota ungurii? Fugiţi cu barca, că nu vă crede nimeni.
Aşa cum şi voi aţi considerat absolut normal să daţi voturile moldovenilor, iar dacă cumva ăia nu ne-ar fi dat 12 puncte, cred că ieşea revoluţie populară.

Acceptaţi că din punct de vedere geo-politic reprezentăm exact cât un căcat rătăcit pe talpa lui Putin. Ăştia suntem, acolo ne e locul.

Cojiţi cu o crenguţă şi aruncaţi în şanţ.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.