Dacă mai ţineţi minte voi, că eu nu mai ţin minte care era postul, acum vreo 2 luni, pe arhiblog şi alte bloguri mai vizitate din rromânia, s-a desfăşurat un studiu de audienţă, derulat de Standout. A trecut ceva vreme, dar, în sfârşit avem rezultatele. Cu ocazia asta ţin să mulţumesc cititorilor şi comentatorilor mei, care au avut bunăvoinţa să îşi rupă din timpul lor pentru a completa studiul.

Dacă nu se vede, daţi full screen.

Pe scurt

Loading RSS Feed

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. Din ce reiese din studiul asta, care cred ca a fost completat la vrajeala intrucat sunt cateva date care se bat cap in cap, marea majoritate a celor care te citesc au studii superioare (bravo lor!), sunt manageri (misto!), te citesc pentru ca ii distrezi (bravo tie!), dar nu castiga peste 1000 de euroi (cam nashpa pentru un manager, nu crezi?).:P

  2. #2

    22% din ei castiga peste 1000 E, e destul de mult. iar salariu de 40 de milioane nu e mic in romania

  3. nu era greu sa dai cateva clickuri acolo, pentru a vedea si autorul blogului..cam care-i treaba. Le-am facut la toate blogurile pe care le citesc.

  4. Ma refeream la ce reiese strict din interpretarea rezultatelor sondajului;-)

  5. La capitolul incredere mai e de lucrat ca se sta cam prost…

  6. #6

    buddy, prietene, venitul mediu al cititorului de presa, in Romania, e 208 EURO (conform SNA), iar cel al utilizatorului de net e 380 Euro (cf SATI) (sunt surse recunoscute de respectivele industrii, pe esantioane foarte mari)
    Bonus:cam 7% (!!!) dintre cititorii publicatiilor de business (alea pe hartie) declara venit personal peste 1000 EURO.
    Desigur, nu-i ok sa compari studii cu metodologii diferite, dar, daca tot ne scremem sa dam pareri…..