Au terminat de anvelopat blocul de vizavi. Le-au pus până și termopane tuturor, în banii respectivi, care bani bănuiesc că sunt de la UE, că nu aveau bătrâneii ăștia bani de așa ceva, la un bloc de 5 scări.

Eh, și cum au plecat muncitorii, cum au început alarmele de apartament.
Serios, în 3 ani de când stau aici, nu am auzit niciodat vreo alarmă de apartament. Aseară însă, au început să sune toate. Mai pe rând, mai toate odată.

Așa că, sfat.
Dacă vin la voi orice fel de muncitori de genul acesta, curățători de geamuri, anvelopeouri, orice, trageți perdelele în geam. Dacă vă întră în casă instalatorul, electricianul, încercați să stea doar în zona desemnată. Nu vă lăudați nimănui cu plazmele voastre, sistemele de sunent sau locul unde vă țineți voi banii.

Mulți dintre ei vând ponturi hoților din apartamente. Nu e de glumit, e ditamai industria aici. Parcă v-am povestit de hoțul care a venit la pont, la vecinul de la 8, i-a deschis cele 2 yale, doar ca să îl găsească pe ăla în chiloți în sufragerie, căutându-și bâta de baseball?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.