“constituie contravenţii următoarele fapte: difuzarea emisiunilor care evidenţiază aspecte imorale, indecente, obscene din viaţa unei persoane, gesturi şi atitudini violente, scene cu lovituri şi injurii, imagini cu tentă erotică, vulgare, expunerea fizică într-o manieră erotică, expunerea unor întâmplări intime, precum şi alte aspecte care depăşesc limita decenţei, în afara intervalului orar 24.00 – 6.00”.

Sună propunerea de modificare a legii audiovizualului. Păi, să ne gândim la filmele care au iești, de exemplu, în 2013.

Fast and furious – violență, sex, vulgaritate, că doar mai scapă câte un fuck.
Star Trek – violență, violență, violență.
Iron Man – Fiți serioși, violență, vulgaritate
Warm Bodies – Zombie violenți, expunere de chiloți în manieră erotică, violență.
Oz the great and powerful – niște maimuțe extrem de violente, plus expunere indecentă
Hansel și Gretel – violență și gore
Tom și Jerry – violență incredibilă
și lista continuă…

Practic, absolut nimic nu va mai putea fi dat la tv, pentru că, dacă dorești, orice vrei tu depășește limita decenței. Și mai practic, asta va însemna că filmele vor fi cenzurate la maxim de absolut orice conținut și va mai însemna că televiziunile vor fi la cheremul politicului, cel ce controlează CNA.

Pentru că:

în cazul difuzării repetate de către furnizorul de servicii media a unor emisiuni cu conţinut imoral, indecent, violent, pornografic şi a unor emisiuni în cadrul cărora are loc expunerea fizică într-o manieră erotică, în alt interval orar decât cel precizat (24.00 – 06.00), CNA să poată retrage licenţa respectivului furnizor.

S-a înțeles? În 3 săptămâni se retrage licența și asta dacă nu vor să se chinuie. Pentru că, practic, dacă arăți doi hipopotami care se fut, înseamnă act indecent. Ai mișcat în front? Nu ești de partea care trebuie? nici o problemă, te închidem, după care face Sebastian Ghiță o copie după tine, dar care servește cui trebuie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.