Nu știu dacă ați remarcat, dar spiritele libere și inteligente din rromânia, când vor să protesteze împotriva a ceva, bagă câte un flashmob, un nightwalk, lightwalk, streetwalk, grouphug si alte labisme de astea poponaute.

Băieți, chiar aveți impresia că făcând așa ceva, sunteți luați în seamă?

Protestăm împotriva adoptării codurilor civile și penale prin inghețarea într-o poziție ciudată a circa 30 de oameni timp de 5 minute.

Uaaaaaau!
Vă dați seama că Boc o să fugă să se ascundă în cea mai întunecoasă gaură posibilă, iar Băsescu va porni automat procedura de anulare în justiție, pentru că doamne-ferește, să se întâmple ceva mai rău, cum ar fi să înghețe 30 de oameni 10 minute!

Redevenind serioși, măi târtanilor, dacă vreți să fiți luați în serios de oamenii mari, organizați marșuri de protest, greve, dați în judecată la Curtea Constituțională ce nu vă convine, nu faceți flashmoburi.

A, dar stai, asta costă bani și timp și necesită implicare totală din partea voastră.
E mai simplu să mergi, te pui în cur 5 minute și după aia să spui că ai protestat la greu printr-un flashmob și să nu te coste nimic, nici măcar timp, pentru că o faci în timp ce îți scoți pizdulicea la suc în mol.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.