Antena 3 este cel mai echidistant post de televiziune care este.
Ieri, prin persoana lui mirciulică stau cu mama badea a atacat partea de stânga a eșichierului politic, demontându-mi toate conceptele și ideile și arătându-mi că sunt un gras prost, cu nume infect și greu de pronunțat.

Astăzi, gâdea a înfierat și partea pedelistă a onlineului, distrugându-l moral și ideatic pe zoso, cu argumente filozofale precum păduche băsist, gunoi, bloggerul lui băsescu și alte culmi ale inteligenței. Plus îndemnuri către populație, de a-i face plângeri penale.

Am fost tentat să îi explic lui badea, la fel de filozofal, că nu are nici o vină, caracterul său se datorează probabil faptului că a fost născut în perioada în care distinsa linguistă ce l-a purtat în uter era bolnavă de sifilis de vapor. Și că sora sa și-a făcut operație de strâmtare, pentru că și-a lărgit-o, din prea multă utilizare.

Dar ar fi păcat să coborâm discuția la un asemenea nivel.
Zic să rămânem la standardele jurnalistice impuse de trustul intact, la conversațiile mustind de miez și inteligență emanate de docenți precum cristina țoapescu, la schimburile flamboaiante de idei și la dezbaterile aprige, dar corecte.

Sictir.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.