În sfârșit, am renunțat la ideea de a-mi face întâi un mare gazon englezesc, după care să îmi pun masa de ping pong și să joc likeaboss. Pentru că iarba a crescut în smocuri dureroase, sfaturile date de comentatorii de pe arhiblog au fost minim jenante, am vorbit cu un specialist, care mi-a deschis niște cărți, care spuneau fix invers față de sfaturile miraculoase.

Așa că mi-am nivelat curtea din față cu pietriș și am instalat masa, rămânând să îmi mai iau un pavilion de vreo 4m lungime. Cu care ocazie am jucat ping pong cu nevastă-mea, prima oară în cei zece ani de căsnicie.
Prin urmare, doamna Ametcea a șters cu mine pe jos și mi-a scos ping pongul din cap. După care m-a relaxat, spunându-mi că sigur am pierdut din cauza paletei de proastă calitate.

Mâine mă duc la decathlon și îmi iau cea mai scumpă paletă de la raft, iar pe ea o las cu pocnitoarea aia de 3 lei cu care ne jucăm acum.
Să vedem ce scuză mai inventează!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.