Salut, Cetine.
Iti las aici aceste randuri, pentru posteritate, pentru anii cand vei deveni si mai batran, si mai sclerozat, sa iti aduci aminte sa nu mai cumperi in viata ta produse de la compania HP, asta daca cumva va mai exista pe vremea aceea HP.

Adu-ti aminte ca pocnitoarea de laptop pe care ai cumparat-o avea tastatura gata desprinsa pe interior. Adu-ti aminte că azi, 17.07.2013, s-au stricat butoanele T și Y doar pentru că stăteau și nu le mai folosise nimeni de câteva săptămâni. Adu-ți aminte că ecranul de la laptopul tău HP ProBook 4530S nu se vede clar nici măcar în casă, la lumina scăzută, îăn așa fel încât trebuie să îi modifici poziția de fiecare dată când vrei să vezi altă parte a ecranului. Adu-ți aminte că același ecran nici măcar nu poate fi vorba de utilizat afară, atât e de chior și prost.

Și dacă ți-am adus aminte, Cetin, de laptop, să nu uit să îți aduc aminte de imprimanta ta HP wireless. La care te-ai gândit tu atunci, în altex, că e la preț bun 100 de euro o multi funcțională. Adu-ți aminte, Cetine, cum scanează documente albe cu fundal albastru. Adu-și aminte cum, dacă se golește cartușul de negru, te-ai căcat pe ea de imprimantă, că nu mai funcționează, dacă nu îl reumpli. Adu-ți aminte cât te-ai chinuit să o legi la rețeaua wireless și cum uita setările la prima pană de curent. Adu-ți aminte că era să arunci routerul din cauză că imprimanta era retardă. Adu-ți aminte că driverul de imprimantă are 1.5 GB.

Să nu uiți, băi Cetine. Produsele HP sunt proaste, Cetine și sunt făcute cu curul.
Să nu mai cumperi în viața ta produse HP, Cetine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.