Știți ce e un heirupist?
Heirupistul este un sclav născut pe șantierele patriei de la Bumbești-Livezeni, Salva Vișeu, Canal și alte instituții de cultură. Fiind noi o țară în plină dezvoltare, fără multe mijloace materiale, dar cu multă dorință de construcție, nu aveam și materialele necesare, cum ar fi macarale.

Și atunci, când era nevoie de ridicat ceva greu, venea grupul de heirupiști, care ridicau cu mâinile goale orice. Nu trebuiau decât să fredoneze hei-rrrrup, și la rup să ridice concomitent.

Problema este că heirupismul a rămas bine ancorat în spiritul și gena românească. De exemplu ieri.
Un băiat, nu foarte deștept, s-a gândit să intre cu picioarele goale, pe suprafața unde rulau mașinuțele electrice. Prin urmare, s-a electrocutat, iar mulțimea de inteligenți l-a luat la linșat pe patron.

În fine, nu despre asta e vorba, ci de faptul că inspectorii de la ITM s-au gândit exact atunci, că trebuie controlate toate orășelele de distracție din românia. Toate. S-au găsit diverse nereguli, doar că problema care se pune este Până acum, unde pla lui Patrocle ați fost? De ce nu ați verificat ceea ce trebuia să verificați? De ce, de fiecare dată, trebuie să moară cineva ca să vă mișcați curul de pe scaunele din birouri?

Iar asta se întâmplă oriunde. În orice domeniu. Nu se face nimic, birocrații plătiți din banii mei te scuipă superior din spatele ghișeurilor, iar după ce moare un om, gata, toată țara e dată peste cap.

Facem noi gălăgie primii, să nu ne întrebe cumva cineva ceva înainte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.