Bunaaaaa, am nevoie d ajutor… am 12 ani si iubitull meu 15 si sunt cu el de 1 an si el mi-a spus sa facem dragoste pentru ca el ma iubeste mult si vrea s fim legati unul de altul si sa nu ne mai despartim niciodata… si eu nu am vrut si nici nu vreau pentru ca sunt prea mica. nu sunt dezvoltata si as putea patii ceva. daca fac asta straight face si nu vreau. eu il iubesc foarte mult si nu vreau sa ne despartim din cauza asta. cum sa il conving? sa ma astepte?

Când aveam 12 ani, trecusem în clasa a 6 a. Ca orice băieți care se respectă la vârsta aceea, nu ne amestecam cu fetele, ba chiar le detestam. Și ele pe noi.
Când aveam 12 ani, jucam frunza în curtea școlii. Dacă nu știți cum se joacă frunza, nu e o problemă. E un joc mort în ziua de azi, pentru că necesită un petic mare de asfalt, liber de mașini.
Când aveam 12 ani, făceam cornete din ziar și trăgeam cu ele în lupte dure, ce durau până crăpam de foame și fugeam în casă, mult după ora stingerii.
Când aveam 12 ani, cel mai mare legătură cu sexul era concursul care se pișă mai departe, de pe garajul vecinului de la 5. Care înnebunea când ne vedea.

Când aveam 12 ani, nu m-am gândit niciodată că voi trăi timpuri în care copii de 12 ani își pun problema sexului.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.