Scrie intervievatorul lui băsescucă din 2015 e posibil ca femeile să iasă la pensie la aceeași vârstă ca și bărbații. Iar comentatorii sunt toți Pfuai, deci Ponta, deci vai, deci economia, deci o să îl regretați pe boc.

În primul rând trebuie să fii tembel să îl regreți pe boc. Probabil îl regretă cele 200 000 de firme închise din cauza impozitului forfetar. Și pensionarii cărora li s-au micșorat pensiile cu 25%, cum ar fi tata, care după vreo 40 și de ani de muncă, s-a trezit cu frumoasa pensie de 900 de lei.

În al doilea rând, propunerea a fost făcută de însuși boc, plaga rromâniei din ultimii ani, în codul muncii sclavagist implementat de el. Cel cu am voie să angajez câte persoane vreau, pe acelasi post, in perioada de proba, cat timp vreau eu, angajatorul are dreptul să mă dea afară când simte el, fără un motiv real sau motivat, disparitia contractelor pe perioada nedeterminata and so on, mi-e si sila sa imi aduc aminte. Deci da? E in codul muncii, codul lui boc, nu al lui ponta.

Și în al 3 lea rând, de ce femeile trebuie să se pensioneze mai devreme? Au sensibilitate mărită? Funcționează altfel? Parcă eram egali, cu salarii egale, muncă egală și alte bullshituri de genul. La pensionare nu mai suntem egali?

Addendum: Domnii cu băsescu sunt rugați să rămână la intrare. Aveți ceva de spus, mergeți și spuneți la articolul original, de unde a pornit acest articol. Aici aveți interdicție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.