Exista o singură circumstanță în care înțeleg ideea de înșelat.
Atunci când ești căsătorit. Mai vrei să mai schimbi sângele, să mai simți noutatea în aer, mai vezi cum e și în alte locuri calde și întunecoase.

A nu se înțelge greșit, am spus că înțeleg, nu că aprob. Înțeleg, pentru că o căsnicie nu e ca prietena Mărioara de la 3. M-am săturat de ea și am plecat. Și poate nu vrei să dai divorț pentru o aventură de o noapte.

Dar atunci când nu ai nici o obligație, sunteți pur și simplu prieteni, amanți logodnici sau fuck buddies, că dacă deja ai înșelat restul adjectivelor nu își au sensul, de ce ți-ai pierde vremea cu înșelatul? De ce ai sta cu 2 oameni în același timp?

Totuși, în situația de față înțeleg, la femei e ceva normal, pentru că mielul blând suge la 2 oi și nu suge doar ce gândiți voi, porcilor, ci primește și mâncărică, hăinuțe, totul doar pentru că oferă puțintică păsărică.

Ocrotiți femeile…

(Dacă nu v-ați prins despre ce e vorba, unul din cei înșelați s-a prins că e tras pe …sfoară, l-a chemat și pe celălalt tip și i-au făcut o surpriză păpușicii)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.