Mai țineți minte grosolăniile acestei vedete? Cele de pe pagina lui de facebook, cu invitații la amenințări și brutalitate, cu Ce ar merita porcul ăsta să pățească, urmate de aplauze la sugestii gen ar trebui ucis, bătut, violat etc.?

Mircea Badea a fost ameninţat cu moartea, duminică, într-o benzinărie.

“Tocmai am fost injurat si amenintat cu impuscarea in cap, intr-o benzinarie din Titan 🙂 Da, exista martori”, a scris Mircea Badea pe Twitter.

Într-o intervenţie la “Sinteza zilei”, realizatorul emisiunii “În gura presei” a povestit ceea ce s-a întâmplat, considerând că discuţia cu adevărat importantă este „despre autoapărare”.

Întrebat care ar fi motivul pentru care a fost ameninţat, Mircea Badea a răspuns: „Probabil ori de băsism, ori de spălat pe creier, d-ăsta de pe net, care, de fapt, nu s-a uitat la televizor dar i-au spus unii ceva”.

Realizatorul a mai precizat că există mai mulţi martori care au văzut întreaga scenă şi că şi-a notat numărul maşinii celui care l-a ameninţat.

E nasol când ești de partea cealaltă a amenințării. Iei numere de mașină, faci declarații spumante la tv, ameninți, ceri dreptul de port armă. Nu e la fel ca atunci când ameninți oameni pe interneturi, nu? Viața reală e puțin mai complicată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.