Ştiaţi că preaminunata cântăreaţă Cream a copiat nuş ce melodie de la o turcoaică? Cum, nu ştiaţi??? Vai, dar mergeţi şi citiţi-l pe Mihai Bendeac, această vedetă de aur a zilelor noastre, acest umorist superb, acest Toma Caragiu al anilor 2000.
Pentru că s-a apucat să scrie pe blog, plin de condescenţă, cum săraca Cream a fost ea prinsă cu furtul.

În comentarii i s-a atras atenţia că vorbeşte prostii şi că melodia de fapt a fost vândută turcoaicei de către compozitorii piesei, în urmă cu 2 ani.

Contactat telefonic de bestmusic.ro, producatorul Andrei Filip a infirmat acest zvon, sustinand ca melodia lui Cream a fost produsa in urma cu doi ani. Autorii piesei sunt Marcus Brosch, Inessa Alessandrova si Fatman Scoop.

Ulterior, echipa turcoaicei a cerut perminsiunea de a face o varianta in limba turca dupa `Just A Little Bit`, pentru viitorul album semnat Sibel Tuzun, lucru convenit de managementul lui Cream in schimbul unei sume de bani.

Aparitia piesei `Ac Telefonu` inainte de `Just A little Bit` se explica prin faptul ca aceasta din urma acesta ar fi trebuit sa fie cel de-al doilea single Claudia Cream, iar promovarea noilor piese de pe albumul `Wrong Gir For That` au inceput abia la finele anului trecut.

In concluzie, nici Claudia Cream, nici Sibel Tuzun nu a plagiat. Este vorba doar despre o `abordare business

Sursa

Ai crede, nu, că fiind persoană publică şi lansând pe blog o asemenea acuzaţie, ar da imediat o dezminţire? Rahat. Se urmează tehnologia mizerabilă a capului în pământ, nu ştiu nimic, nu mă interesează, atât de caracteristic vedetelor de carton din rromânia. Am dat cu căcat, acum mă fac că nu ştiu nimic.

Umorul prost nu se face cu oameni de calitate, să ştiţi.

FOTO

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.