Începând cu 18 iulie, Ursus organizează la Mamaia evenimentul Usus Summer Adventure. În ce constă el?

Ursus a amenajat pe 2 plaje din staţiunea Mamaia distracţii pentru toate gusturile. Pe plaja H2O

Fie ca esti un fan al jocurilor extreme pe apa sau doar experimentezi ocazional senzatii tari, URSUS te provoaca la cele mai cool jocuri ale verii: kite, wakeboarding, airbag sau volei! Iar in fiecare sambata seara poti intra in ritmul unei adevarate petreceri!

Pe plaja La Leandri, Ursus dă peste cap convigerile fetelor, în care jocul de fotbal nu înseamnă nimic pentru că sunt 2 echipe care aleargă după o minge. De aceea:

La Leandri, URSUS da peste cap regulile jocului cu balonul rotund si cheama in teren 3 echipe. Fotbal la 6 porti, se poate? Da, se poate. Pentru ca mai multe goluri, inseamna mai multi suporteri.

Ramane sa te asiguri ca ai inchiriat un sezlong confortabil pentru prietena ta. Bere Ursus e oricum din plin pentru toata lumea.

Am plăcerea deosebită de a fi invitatul Ursus pentru weekendul 25-26 iulie, invitaţie care constă într-un weekend complet la mare, incluzând cazare, transport, masă plus distracţiile de pe plajă la discreţie.
Acum vine partea fun.

Pentru că nu v-am spus asta doar ca să mă laud.
Cei de la Ursus au fost de acord să vină şi unul din comentatorii de pe blogul meu, la fel ca si mine, adica avand toate cheltuielile incluse, transport, cazare, masă. Adică tu, dragă cititorule, vei avea plăcerea de a te da cu parapanta împreună cu preadistinsul şi preastimatul care scrie aceste rânduri. Iar ca să stabilim cine vine, am decis să fac un concurs zic eu fun, care să vă implice pe absolut toţi, inclusiv voturile voastre.

Fiind vorba de o distracţie la mare ce presupune aventura, tu cititorule trebuie să îmi trimiţi o fotografie cât mai trăznită de la mare, care să te conţină neapărat pe tine, la adresa admin@cetin.ro sau admin@cetin.ro. Fotografiile vor fi publicate pe blog, iar ceilalţi cititori vor avea posibilitatea de a le vota. Cel ce va strânge cele mai multe voturi va pleca la mare. Alături de fotografie, trebuie să îmi trimiţi şi alegerea ta legată de plajă, pe ce plajă vrei să stai, La Leandri sau H2O şi de ce.

Aveţi timp să trimiteţi pozele până luni seara. Marţi dimineaţă vor fi publicate pe site, într-un sticKy post care va rămâne primul pe pagină până în momentul anunţării câştigătorului, moment care va fi joi la ora 12.
Am rugămintea de a trimite şi UN NUMĂR DE TELEFON MOBIL odată cu fotografia, pentru a vă putea anunţa imediat în cazul în care câştigaţi.

Succes, zic!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.