După ce a făcut rahatul praf în politică, Nicu Shordan, retardul șef al oengeurilor, matematicianul de renume mondial, trece la nivelul doi al tâmpeniei.

… Printre cele 86 de cladiri care au fost daramate sunt si cateva de patrimoniu, cum ar fi Hotel Marna, Hala Matache si Casa Ghika. Acum reprezentantii ONG-urilor vor ca aceste monumente sa fie reconstruite exact in locurile in care au fost.

”Intr-o luna vom depune, mai multe ONG-uri, o plangere penala care sa vizeze toate aspectele acestui proces. va fi o plangere foarte tehnica pentru ca sunt multe aspecte: exproprieri ilegale, autorizatii ilegale, nerespectarea hotararilor judecatoresti”, a declarat Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul.

Ați înțeles? Tot gunoiul de la Hala Matache trebuie adus înapoi, laolaltă cu ciorile ce luau beregăți în zonă, hoții de buzunare, peștii și prostituatele. Pentru că așa s-a gândit el, Nicu Shordan, că ar trebui făcut.

Vă dați seama pe ce se duc banii celor care subvenționează respectivele ong-uri? Pe visele erotico-psihedelico-maniacal-depresive ale lui Nicu. Care, nu-i așa, e matematician, deci sigur e deștept.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.