Știți despre ultima ispravă cu casetele de valori de la BCR, nu? Acolo unde poliția se îndoiește că 8 oameni, separați și necunoscându-se unul pe celalălat, ar reclama pe bună dreptate că li s-u furat bani din casete.

Anyway. Am mai scris de asta, când a făcut buba raifaizăn. Toate băncile se apără cu argumentul clientul are cheia, el deschide, noi nu avem ce căuta acolo. Între timp, am vorbit cu un prieten care e mai specializat pe domneniu, care prieten mi-a explicat cum se face asta, cu ușoara complicitate a băncii.

Mai exact, băieții care lucrează în domeniu, închiriază singuri sau prin interpuși, foarte multe casete de la banca respectivă. După ce primesc cheia casetei, fac o copie, după care trec la următoarea. Și tot așa. După care, la un moment dat, când vor să lichideze problema, intră legal în bancă și golesc casetele la care au copii de siguranță.

De ce cu ușoara complicitate a băncii? Unele bănci, DOAR UNELE, au și ele o cheie. Practic, deschizi caseta împreună cu un angajat. Prin urmare, cineva din bancă este complice.

Așa că mergeți liniștiți și închiriați casete de valori la bancă. Banca va avea grijă de voi precum partidul comunist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.