Un moldovean a băgat cuțitul într-un pompier, pe motiv că pompierul îndrăznea să stingă incendiul pe care moldoveanul îl declanșase la locuința socrilor. NIMENI nu se bagă între un moldovean și răzbunarea lui.

Poliția e aici să ne protejeze. Un cetățean a iești în fața porții, să își caute pisica, iar doi polițiști zeloși i-au rupt clavicula, pentru că l-au confundat cu un infractor. La modul actele la control, zbang, o bâtă. Siguranță și încredere.

Te gândești că, dacă mori, scapi de plata impozitelor lui Ponta. Te înșeli, se bagă taxa pe deces. Ai murit, 30 de lei, dă-te-n sicriul meu d-aicea.

În Vaslui, orice problemă se rezolvă cu un viol. Practic, violul este moneda de schimb și de răscumpărare. Ai băut și ești supărat? Îți violezi copilul. Ai băut și nu ești supărat? Violezi copilul vecinului? Ai băut și te-ai certat cu nevasta, nemulțumită că i-ai dat un pumn în plus față de porția normală? O violezi pe mă-sa. Sau pe bunică-sa, în funcție de gradul de excitație.

O elevă din Vatra Dornei a găsit un șobolănoi mort în chiuveta școlii. Logic, i s-a scăzut nota la purtare. Nu e acceptabil să strici bunul renume al școlii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.