De ceva vreme, mi-a revenit problema cu pusul mufei AUX la FoFo. Și am zis că na, băi, sunt la țară, hai să sun la reprezentața ford, să văd cât mă costă.

Sun la ceva numit cred casa timișoara, răspunde un tip plictisit, întreb ce am nevoie, îmi răspunde distant 540 de lei, dar trebuie să plătiți avans dacă vreți să comandați. În condițiile în care eu am fost deja în București la Colina, acum un an și costa 150 de lei cu tot cu manoperă.

După ce închid și îl scuip mental pe interlocutor, îmi vine o idee. Și sun la reprezentanța Ford din Arad, care e la vreo 40 de kilometri de mine. Răspunsul? 85 de lei. Singurul neajuns e că trebuie să merg 40 de kilometri, să plătesc avansul, pentru a comanda piesa.

Pentru că, nu-i așa, în acest bogat oraș de pe malul begăi, prețurile sunt și ele la superlativ, nu doar untermenschii care o populează.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.