Mă uit la paiațele astea 2 și îmi vine o ușoară greață. Un actor ratat, măritat din interes, pentru bani și denumirea de principe, colonel și ce alte spanacuri și-a mai împodobit CV-ul și o pațachină care, conform legii salice, care le guvernează genealogia și restul mizeriilor cu care își arogă descendența din hristos, nu are nici o treabă cu așa zisul tron pe care îl vânează așa zisa familie de regi.

Mi-e greață. Niște moțuri de acelea de frișcă, doar că sunt din excremente moi, puse pe grămadă de excreții a unui continent în debandadă de prea mulți ani.
Trenul regal, auzi.

PS: Pentru cei care cunosc și știu că mătusă margareta are ea drept la așa zisul tron, un pic de amintiri:

Pe data de 10 iunie 1948, la scurtă vreme după abdicarea la care a fost silit de guvernul marionetă instaurat de sovietici, Regele Mihai se căsătorea la Atena cu Prințesa Ana de Bourbon-Parma. Ei au avut cinci copii, toate fete, un fapt care le descalifica de la succesiunea la tronul României, potrivit Constituției de la 29 martie 1923.

Deci, imediat după abdicare, Mihai se însura. Pentru că era foart e nefericit. Și avea 5 fete. CINCI. Care nu îi puteau fi urmași. Așa că a trebuit să ia măsuri.

Luând în considerare acest aspect, ca și aparenta lipsă de interes la succesiunea dinastică a restului familiei de Hohenzollern-Sigmaringen, pe data de 30 decembrie 2007, într-o ceremonie privată, Regele Mihai a promulgat noul Statut al Casei Regale, în care se arată: „Coroana României va trece de la Șeful Casei Regale la primul născut bărbat, și, în lipsa unui bărbat, la prima născută femeie

Mai pe înțelesul vostru, a schimbat legea în funcție de câți cromozomi a avut penisul său regal, pentru că el e de vină că nu a putut face decât fete. A făcut femei? Schimbăm legile, pentru că putem, noi suntem familie de regi.
Singura problemă ar fi alta.

Credința ortodoxă, după care, conform Introducerii la noul Statut, Regele Mihai pretinde că se ghidează în toate deciziile sale, interzice femeilor să domnească în calitate de monarhi.

Dar e irelevant, după credință ne ghidăm atunci când dogmele sale ne convin. Când nu, le schimbăm. Mai facem un tren regal, proșit cu flori găsești în toate stațiile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.