arhi.ro e un domeniu luat de o firmă de arhitectură. Domeniu care arată exact așa, dar EXACT așa de când am intrat eu în online. Când am sunat eu ultima oară la numărul de telefon de pe site, nu răspundea nimeni. La fel și la emailuri. Poate acum răspunde, dar nu mai sun eu, pentru că mă gândesc la opțiunea de a-mi muta domeniul pe arhi.eu, pe care umil, îl dețin. În fine.

Ideea e că regula aceea stupidă cum că dreptul de închiriere al unui domeniu se acordă pe viață a blocat TOATE domeniile bune din românia. Știu oameni care au cumpărat, prin diverse moduri, sute sau mii de domenii în urmă cu 10-12 ani, din orice domeniu, inclusiv domeniile formate dintr-o literă.

După care le-au blocat. Pur și simplu. Și au devenit inaccesibile, deși ei nu fac nimic cu ele. Practic, dezvoltarea de conținut pe internet este blocată și de împiedicarea userilor de a avea acces la domenii premium, care domenii se află în proprietatea băieților deștepți.

Așa că da, eu sunt de acord să plătesc anual înregistrarea pentru cetin.ro. Restul de discuții, cu mizeria de stăicuț de la rotld și gunoiul băgat sub preș nu doresc să le abordez, scriu alții mai bine și mai documentat decât mine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.