Că tot discutăm despre televiziuni, pipălmeterele Kantar Media sunt de părere că, în noaptea de revelion, sau cum se spune pe tv, momentul trecerii dintre ani, Antena 1 a rulat, având practic mai mulți telespectatori cumulați decât toate celelalte televiziuni la un loc.

Și nu înțeleg. Oriunde mă întorc, sunt numai oameni care disprețuiesc antenele, intactul, pe mircea badea și femeia care a fost suficient de miloasă încât să facă sex cu el, dan voiculescu și cam tot ce reprezintă el.

Nu, nu ziceți că e vorba de sate, pentru că aceeași situație este și în orașe. Antena rulez peste tot.
Nu mai zic că a fost un program cu idioți supranumiți vedete, care se autorecunosc unul pe celălalt, în niște scheciuri chinuite. E irelevant programul, probabil dacă era concert de bășini Dan Negru, erau tot pe primul loc.

Asta cu Dan Negru și audiența e ca 1 ianuarie și concertul de la viena, dirijat de Barenboim, Berenboim sau cum se cheamă tipul.
Tot, dar tot facebookul e extaziat de concert, vai, ce concert, vai, dar maestrul Barenboim, ce minune.

Doar că ei nu sunt în stare să deosebească o octavă de o terță, iar Allegria de la Cirque du Soleil le sună la fel ca Appassionata lui Sangrigoli. Dar ce minunat a dirijat el Barenboim…

Hai, recunoașteți, la ce televiziune v-ați uitat, în pauzele de viață și distracție maximă prin care ați trecut?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.