Ieri mă uitam la un cuplu pe plajă, care avea o fetiţă la vreo 9-10 ani. Cuplul respectiv, în jur de 35-40 de ani amândoi, tipul de zugrav vopsitor iar ea casnică, rubicondă şi rumenă în obraji. Amândoi gălăgioşi, cu gura mare, urlau pe plajă după porumb şi se hăhăiau la femeile fără sutien.

– Uite fă, cum umblă aia! Hăhăhăhăhăhă, fă, vezi să nu înveţi de la astea, că sunt curve şi cu mine viaţă în casă nu ai! Ai auzit?

Normal, auzise şi pe lângă ea auzise şi restul plajei.

În schimb, fetiţa lor era o privelişte care merita urmărită.
Clar îi era ruşine de ce se întâmpla acolo. De fiecare dată când părinţii începeau să guiţe proletar, se făcea mică într-un colţ de şezlong sau se ridica şi pleca pe furiş spre apă. În marea majoritate a timpului avea obrăjorii roşii de ruşine şi se vedea că se forţează să nu le atragă atenţia şi să nu o amestece în discuţiile lor. Din păcate, când pleca spre apă se auzea zugravul-faianţar urlând în urmă:

– Ai grijă-n pizda mătii cu apa, că dacă te îneci, te omor cu mâna mea!

După care râdea satisfăcut de ce glumă inteligentă îi ieşise.

De unde vine titlul articolului.
Oamenii nu ar trebui şăsaţi să procreeze liber ci să obţină permise speciale, acordate pe baza diferitor clasificări. Pentru că acei oameni oferă o educaţie, care educaţie, în multe cazuri, se rezumă la un Pizda mă-tii, aruncat în silă.

Realizaţi că acel copil, care este un copil relativ inteligent, pentru că altfel nu ar putea avea sentimentul de jenă în faţa unor retardaţi. Ce educaţie va primi? Cum va creşte? Ce va ajunge în viaţă, decât o viitoare casnică, măritată cu un imbecil pentru care permisul de tractor şi Loganul sunt vârful civilizaţiei?
Ce se va alege din el, atâta timp cât aspiraţiile părinţilor s-au rezumat la ciorbă şi faianţă?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.