Toate întâlnirile mele cu meseriașii care vin și repară chestii prin locuință au fost terifiante. Toți consumă alcool la locul de muncă, sunt cârpaci, distrug, nu se țin de treabă, au program la libera alegere și tot așa. Toți, indiferent de specializare.

Așa că, atunci când am luat decizia de a zugrăvi, am fost puțin gânditor. Mă și vedeam cu un grup de băieți simpatici, care își încep ziua cu o jumătate de ceva tare la bord, după care un mic dejun de o oră, că e frugal. La 12, masa de prânz, până la 2. O oră de siestă, după care la 4 plecare acasă, că e ziua scurtă. Nu e glumă, așa era programul echipei care mi-a construit casa de la măgurele.

Din fericire, l-am întâlnit pe Marinică.
Marinică la ora 8 deja muncea. Tot ce era de acoperit, acoperea cu celofan El, nu mă punea pe mine. Tot ce era de mutat, muta el. Muncea non stop, fără pauză, nici măcar de țigară, deși e fumător. În fiecare cameră a lăsat curat după el, practic netrebuind să fac nimic, nici măcar să dau un mop după. Marinică a terminat de zugrăvit 180 mp de casă în 3 zile. Iar prețul a fost foarte mic.

Dacă aveți nevoie de un zugrav în București, vi-l recomand cu plăcere și cu 2 mâini pe Marinică. 0740796615

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.