Acest text îl doream transpus video, dar am realizat că mi-e silă și să pronunț de atâtea ori cuvântul timișoara, așa că îl arunc aici, în silă.

1. Timisoara are cei mai prosti soferi si pietoni. Soferii sunt Inceti, imbecili, nu au idee ce e ala sens giratoriu sau prioritate de dreapta, iar pietonii sunt kamikaze. Ei stiu ca au dreptul de a fi pe trecerea de pietoni, prin urmare se arunca in fata mortii fara ca macar sa se asigure.

2. Timisoara are cei mai nesimtiti vanzatori. In prima zi de timisoara, in mall la auchan, ajung in fata la raionul de mezeluri, iar distinsa doamna din sppatele galantarului ma priveste, dupa care se uita la colega si zice Marinelo, vino si serveste, eu ma duc la buda. Nu astepta in timsoara sa fii salutat intr-un magazin. Se vor mira ca nu saluti tu, umil si adus de spate.

3. Timisoara are cele mai mari preturi din romania. Cocioabele din oras au preturi cu 10-15% mai mari decat in bucuresti. Pentru ca timisoara si pentru ca automobile și pentru că agenții imobiliari îți râd în nas, când tu oferi 400 de euro pe un apartament. Pentru că mă-nțelegi, e deasupra sediului ING.

Într-un cuvânt Timișoara e nodul civilizației în rromânia. (insert expletive word related to yo’mama’s full mouth)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.