Mi s-a stricat mașina de spălat. Eu sunt fan Ariston și Indesit, pe care le consider cele mai bune mărci de mașină de spălat de pe piață, fiind dealtfel și mărcile de top de la Merloni. Am un Indesit cu uscător, cumpărat pe vremea când nu aveam uscătorul de rufe actual. Ai mei au de vreo 10 ani un Ariston AW ceva, care a mers ca o sclavă nubiană, singurul defect fiind o curea ruptă, când s-a gândit sora mea că o plapumă din puf de gâscă e tot ce e mai bun pentru mașină.

Din nefericire, la Indesitul meu a cedat ceva la computerul de bord și nu mai evacua apa după spălare. Inițial am căutat eu pe net chestii gen reset EPROM, hard reset și alte mizerii, până mi s-a luat și am decis că timpul meu e mai prețios decât 100 de lei sau cât o costa reparația.

Am sunat la washservice, au venit în două ore, rapid și profi. Din păcate, era ceva în motherboard, așa că au luat-o, tot ei și au promis că o aduc mâine. Momentan, mi-au plăcut mult. Vedem și cum vine mașina înapoi.

Altceva voiam eu să zic.
Tot azi m-a apucat meștereala prin casă, lucru oarecum uimitor, pentru că eu sunt genul de leneș care ori rabdă de foame, ori își plătește un masticator profesionist, ca să nu facă prea mult efort.

Prin urmare, îmi forjam șurubelnița electrică Skill în niște pereți, încercând să montez un cuier de perete, când au început băieții de la reparații să umble pe la mașina de spălat. Încercau să fie politicoși, vorbeau frumos, cu dumneavoastră și permiteți, totul elegant.

Moment în care apar eu, cu bormașina în brațe ca Rambo în Irak, privesc desfășurarea de forțe din bucătăria mea și întreb, plin de eleganță:

– S-a futut EPROM-ul?

No words can describe so much win…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.