Povestea e simplă.
KanalD a făcut un reportaj cu camera ascunsă despre un medic care elibera avize psihologice în funcție de cum arăta la față petentul. Hai că arăți sănătos, ești ok.

Interesul public servit? Servit. Necesar? Necesar.
Nu și după părerea CNA, care consideră că i-au călcat medicului dreptul la intimitate și au amendat KanalD cu 10 000 de lei.

Așa este, când ești infractor, ai tot dreptul la intimitate. Oameni mor pe șosele din cauza avizelor psihologice date la grămadă sau contracost, dar avem nevoie de dreptul la intimitate. Se lucrează în condiții grele, cu avize luate la mișto, dar dreptul la intimitatea infracțională e sfânt.

Narcisa Iorga – „Eu cred că e un subiect fabricat, cusut cu ață albă. Jurnaliștii nu au mers ei cu camera ascunsă. Știu că pt o anchetă stai și lună. Ce au făcut ei aici, au intrat într un scandal între medici. S-au folosit de o persoană care a avut acea filmare cu camera ascunsă. Nu au făcut un reportaj așa cum scrie la facultatea de jurnalism.

Știe ea că nu e făcut cum scrie la carte.
ȘTIE EA!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.