Când m-am mutat din Timișoara înapoi acasă, nu am mai putut lua helcometrul de acolo. Pentru simplul fapt că nu am mai putut să îl demontez, ar fi trebuit să pierd vreo 20 de ore ca să reușesc să descâlcesc toate chestiile alea și să le pun într-o ordine relativă, ca să știu să le mai pun la loc.

Prin urmare, îmi lipsește exercițiul fizic, mai ales dacă tot am slăbit.
So, în afară de Bery Spa, care e prea departe, mai e vreo sală decențică prin Pantelimon pe lângă Cora sau chiar și în orașul cu același nume? Nu Cora, Pantelimon. Google nu îmi returnează nimic, iar căutând la picior am găsit o sală fantastică, doar că semăna cu sălile din închisorile românești, gen haltere cu jante sudate.

Ceea ce e un pic cam hardcore pentru mine. Mie îmi place să am duș, chiar o mică saună sau, de ce nu, o piscinuță.
Eh, unde sunt vremurile când mergeam la Body Art.

Iar atunci când am spus locațiile unde mă interesează, chiar acolo mă interesează. Știu, știți una care e mai departe, dar merită, știu. Serios, am rugat frumos după o informație. Atât.

Mi se umflă vena numai când mă gândesc că voi găsi în spam clasicele Știu eu una la dristor, dacă vrei performanță, aia e, te duci.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.