Până la urmă, se pare că au găsit avionul dispărut acum câteva săptămâni. Mi se pare inacceptabilă întârzierea cu care s-a reacționat și aș vrea să pun câteva întrebări organelor de resort.

1. De ce sătenii din ardeal nu au fost informați despre dispariție? Probabil până acum găseau avionul, salvau pasagerii și aveau timp să dea și niște declarații la DNA.

2. Unde a fost Raed Arafat în tot acest timp? De ce se ascude în spatele funcției și nu iese în fața noastră, a poporului, să își ofere demisia în fața acestui caz clasic de incompetență?

3. Ce a făcut STS în toată această perioadă? Cum de nu au fost în stare să localizeze epava, cu o eroare de câțiva metri, așa cum este normal? De ce încă nu și-a dat demisia șeful STS?

4. De ce Băsescu? De ce?

Și, ca încheiere, vă rog să le transmiteți pasagerilor respectivei nave mesajul că, statistic, călătoria cu avionul e mult mai sigură decât cu alte mijloace de transport.

În rest, probabil undeva, pe o insulă din Oceanul Indian, supraviețuitorii s-au strâns în jurul resturilor epavei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.