Am fost ieri și mi-am scăldat trupul de Adonis și neuronii rămași în dotare, în cunoștințțe și vorbe de PR-iste. În paranteză fie spus, o doamnă de acolo, căreia nu îi menționăm numele (Sărut mâinile, C.), mi-a trasat sarcina de a găsi echivalentul masculin al denumirii de piarizdă. Pentru că, deși nu pare, în profesia asta lucrează și bărbați. S-a sugerat piarule, dar nu prea îmi sună bine, așa că poate aveți idei.

Lucrurile care m-au marcat.

1. La un moment dat, am dat mesaj pe facebook

Screen Shot 2014-03-26 at 23.45.37

Jumătate de oră mai târziu, pe holul de la Marriott mă căuta un curier de la TNT România Bună ziua, domnul Ametcea? Aveți un colet. Înuntru era încărcătorul solar de mai jos… trimis de cei de la TNT. Sincer, am rămas puțin mut.

incarcator-solar

2. Mi-a fost dor de Crenguța Roșu și de Victor Kapra și m-am bucurat să îi revăd și să știu că acum îi pot vedea mult mai ușor.

3. În fapt, în PR e greu să reinventezi roata. Doamnele ce conduc destinele acestei importante componente economice au în continuare mult de muncă, pentru a schimba mentalități și, de ce nu, pentru a-și schimba mentalități.

4. Prezentarea lui Florin Grozea a fost singura, DAR SINGURA a cărei concluzie a fost de tipul eu am agenție de impresariat staruri, starurile sunt singurele care vă pot ridica produsul, contactați-mă.

Mi-a adus aminte de Lucian Mândruță, când și-a lansat gunoiul ăla de emisiune în care a băgat-o pe Norica Nicolau în cadă, îmbrăcată la deux-piece.
Avea o prezentare la Ronewmedia, actualul ICEEFEST, s-a ridicat și a spus Mă scuzați, eu sunt un om ocupat, filmez la un nou format de emisiune, mă vedeți mâine pe Antenă, la revedere.

După care a ieșit în fugă din sală, fluturându-și mânuțele alea omnisciente deasupra capului, ca orice învingător ce se respectă. De altfel, mânuțele l-au salvat de cocoloșul de gumă pe care i-l aruncasem în cap, blocându-l la mantinelă.

Florin nu a fost CHIAR ATÂT de lame, dar mi-a adus aminte de episod, deci s-a apropiat, așa, puțintel.

Concluzia?
O zi frumoasă, din care am învățat unele chestii.
Între timp înțeleg că voi ați decis să vă faceți forum…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.