Câteodată mă gândesc că poate ar trebui sa cedez și să fac, împreună cu seniorul Vali, o școală online de bune practici pe internet. Pentru că realizez că degeaba îmi bat gura zilnic, încercând să corectez deficiențe întâlnite ici și colo, atunci când în 2014, aproape de momentul când internetul se va sparge în mici rețele naționale, controlate de guverne deci implicit de companii, antonescuPR îmi trimite spam conținând o poză de aproape 4 MB.

Nu e posibil, dom’le, să nu te gândești că e nenatural să umpli căsuța de email a oamenilor cu mailuri ce ajung la 4 MB, când aceeași poză poate avea maximum 100 de kilo, și aici mă simt darnic, doar ca să văd desenul de pe cravata domnului Romeo Ioan, director general Eurocom, cine o mai fi și ăsta.

După care, dacă încep iar, ca în vremurile demult apuse, să scriu despre piarizde, se supără lumea, dar vai, nu e frumos să generalizezi.

Screen Shot 2014-04-02 at 10.54.19

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.