Pe la sfârșitul lunii aprilie, am o foarte mare sărbătoare în familia mea, dacă nu cea mai mare ever posibilă. Inițial, am vrut să o petrec la Roma, dar agenția de turism cu care am vorbit mi-a făcut ofertă la bilete de avion mai scumpă cu 59 de eurode persoană față de ce puteam cumpăra eu de pe tarom.ro, care e cel mai scump site de rezervări bilete. La fix aceeași cursă.

Așa că m-am dezgustat de ieșit din țară, între timp au apărut alte mizerii și chiar nu mai am cum să mai plec over the sea and faraway. De aceea, având gena petrecerii în vene, întreb:

Un hotel frumos, într-o rază de 200 de km față de București, nu în Bulgaria sau în alte țări, cu vreo 4 steluțe de confort, piscină interioară încălzită utilizabilă all day long, eventual și all night, cu loc de joacă pentru copii, mâncare bună și de ce nu, prețuri decente, CUNOAȘTEȚI?

Reiau, nu vreau în Bulgaria, Cehia, Franța, Maldive, Marea Britanie, Croația, Germania sau altele. Știu, ies mult mai ieftin și e mult mai frumos.
NU MĂ INTERESEAZĂ.

cn_image_3.size.burj-al-arab-dubai-dubai-uae-109984-4

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.