O să las asta aici. Comentariul lui FLorin. Mai bine nu aș fi putut-o formula.

Arhi, nu stiu ce sa zic, o data parea ca majoritatea comentatorilor de pe aici sunt inteligenti.

Puscarie pentru un copil de 16 ani? Pentru ce, pentru ca ajuns intr-un anturaj aiurea si facut o belea ?!? Una singura ?!? Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce-o fi trecut baiatul ala pana la anii pe care ii are acum si cati pumni si-o fi luat el degeaba pana la varsta aia. Nu-i vina lui ca altii i-au futut viata si fara o mana zdravana de tata care sa-l apuce de ceafa a facut-o lata.

Excludere din sport? Ii iei unui om sansa sa faca ceva in viata. Sa-si verse nervi intr-un mod creativ, sa faca un ban. Nu spun ca nu ar trebui sacntionat gen X luni nu are voie sa evolueze in nici o competitie, sa ii se anuleze toate centurile, dar pana sa-i refuzi accesul la viata sportiva unui atlet talentat e cale lunga. Credeam ca Doroftei care a plecat de jos are mai multa minte, dar nu face decat sa cante in ritmul prostimii, sa tina de scaun cu dintii.

Munca in folosul comunitatii. Sa mature strazile noaptea, sa dea zapada din fata magazinelor la iarna, sa care saci la inundatii pana ii se lungesc mainile la glezne. Consiliere psihologica, baiatul are niste probleme care poate mai pot fi tratate, inca.

E copil, e mai important sa fie inteles, indrumat si pedepsit pe termen scurt, decat aruncat de societate la gunoi doar pentru ca a gresit o data, la betie. Cand va iesi din puscarie o sa va dea in cap nu in joaca, ci fortat de imprejurari ca nu are ce manca.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.