După ultimele prestații pontiene, care au dus benzina la 6.5 lei (pentru băsiștii care s-ar simți nevoiți să intervină, în 2008 era 2.6 lei, deci calm și rămânem în incintă), am realizat că practic nu am nici o șansă să supraviețuiesc în condițiile astea, cât timp am ajuns să bag aproape 200 de euro lunar pe benzină.

Prin urmare, după ce am trecut prin episodul mașină mică, consum mic, mașină diesel, consum mic, am ajuns la Hai să ne punem instalație pe gaz la ford. Ieftină, gen 1500 de euro, reduci consumul la jumătate, din al doilea an practic ieși pe plus.

Din nefericire, soția e de părere că nu e ok să mergem cu bomba în spate și cu doi copii, așa că a trebuit pe moment să abandonez această soluție.

După care m-am reorientat spre o potențială mașină hibrid.
Am văzut niște second handuri la prețuri foarte decențele, dar nu știu aproape nimic despre ele. Îmi place mult de tot cum arată Honda Civic, bordul ăla îmi stimulează toate secrețiile dar, din reviewurile de pe internet, Priusul ar fi singura mașină fără probleme la sistemul electric. EVER.

So, ceva opinii pe subiect? Acest subiect?
Iar ca modalitate de separare a opiniilor, dacă ești de părere că mașinile cu cutie automată sunt mai proaste, din cauza cutiei automate, nu e nevoie să îți oferi părerea, e ok.

honda civic

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.