Vreau să cumpăr un Samsung Galaxy S3. Cred că e un model care le-a reușit celor de la Samsung, iar prețul, chiar decent. Vreau să îl iau de pe emag. Emag, pauză. Stoc epuizat.

Mbun, hai să vedem Galaxy Note 2. În pofida diverșilor mei nervi de la un moment dat, poate cel mai bun telefon avut vreodată de mine. Pe emag nici măcar nu îl mai au la vânzare. Plin de Galaxy Note 3, care e de o hidoșenie senzațională, rar am văzut vreun telefon mai urât.

Mă deranjează profund chestia asta. Cum scoatem un telefon nou, cum gata, modelele vechi, adică vechi de 6 luni, nu se mai fabrică, trebuie să ne cumpărăm neapărat ultimul model, care e cel mai bun, cel mai tare, are cameră de 1000 de megapixeli și baterie care ține chiar și 3 ore.

Așa ajungem la situații cum a fost cea în care am intrat în Samsung Store din Băneasa, să întreb de o husă siliconică pentru galaxy note, iar domnișoara care mi-a răspuns negativ la întrebare m-a privit așa, cu o imensă milă, după care mi-a spus:

– Ah, dar nu o să mai găsiți, acesta este un model profund depășit, Note 3 îl surclasează pe toate planurile.

Aș fi pufnit în râs, dacă nu eram ocupat să îmi înghit lacrimile. Un telefon vechi de 1 an este un model profund depășit, surclasat la toate categoriile, prin urmare, decât să vă luați o husă, nu mai bine cumpărați noul model, cu 25 de megapixeli?

Până la urmă cred că o să iau un Lumia 1320. Nu pare deloc rău, ditamai ecranul și poate, până la urmă, poți să te obișnuiești și cu sistemul ăla de operare obosit. Știu, știu, remember Jucu, nu am uitat, dar nu e pentru mine telefonul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.