Business related și pleasure related, am trecut granița minunatei noastre patrii de nenumărate ori. Ok, recunosc, niciodată spre țări non UE, pentru că nu am pașaport și am aflat că nu ai nevoie de pașaport de-abia destul de târziu în viață. Glumesc, nu mă atrage Serbia, iar la Chișinău nu am de ce merge, am terminat-o cu femeile ușoare.

Revenind.
Am trecut granița minunatei noastre patrii de miliarde de ori, din ambele sensuri, pe la majoritatea punctelor de trecere a frontierei. Niciodată, dar niciodată nu am fost oprit de vameși mai mult decât simpla prezentare a buletinului, mulțumesc la revedere. 10-20 de secunde MAXIM.

Sunt curios cum reușesc acești vameși strălucitori să facă asemenea capturi, gen 11 kilouri de aur sau heroină sau ce spanac mai prind ei la graniță. Altfel ai ajunge să crezi că de fapt oamenii lucrează la pont, conform zicalei grosul trece, fraierul turnat rămâne, ca să ieșim și noi bine în fața șefilor.

magari turnatori

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.