Scris de Guest_Author

A fost în perioada asta o campanie KFC cu #nuepanicaman. Pe lângă tricourile alea care îți dădeau impresia că umbli cu, mă scuzați, un penis pe piept, campania asta m-a surprins prin mesajele ei.

Concret, ”ai luat o notă mică la școală? Nu e panică, îți dăm noi un voucher, să te consolezi” ”ai luat amendă pe ratb? Nu e panică, te consolăm noi cu voucher” ”ai luat amendă în trafic? La fel, sărim noi cu voucherul”.

Doar mie mi se pare că am ajuns să recompensăm lenea și infracționalitatea? Mergi tu pe blat, că KFC are grijă de tine. Nu învăța, dă-o dracu de școală, că te imbuibăm noi!

Nu ar fi fost mai interesant de premiat o notă de 10? Gen Vino cu carnetul de note, arată-ne un 10 luat astăzi și iți dăm un voucher. Sau Arată-ne că ai abonament lunar și iei un voucher.

Da, probabil ar fi fost mai instructiv și util dar, din păcate, nu avem nevoie de oameni inteligenți, ci doar de maimuțe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.