Se flutură un zvon prin piață în ultimul timp, cum că Vodafone ar cumpăra activitatea RDS din românia. Vodafone nu dă nici o declarație, RDS nici atât. Printre altele, am găsit un comentariu haios.

Screen Shot 2014-05-08 at 01.23.45

Și, într-un fel, omul are dreptate. Pentru că logic și normal, Vodafone și-ar ajusta prețurile noii sale achiziții conform cu politica sa unitară. Prin urmare, la revedere minute și internet nelimitat, cu 5 Euro. Sau gigabit la prețul unei înghețate.

Da, probabil ar crește profesionalismul și, EVENTUAL, când îți pică netul, ai putea să suni la rds la un număr normal, nu la număr din rețeaua lor și să nu mai stai 30 de minute, pe banii tăi, să aștepți să te preia un operator, care, timp de alte 20 de minute, va încerca să îți explice că trebuie să scoți cablul din router și să creezi o conexiune pppoe pe windows, nu contează că nu ai windows, nu ai windows, nu exiști.

Dar sincer să fiu, parcă mi-aș asuma toate durerile astea, versus restul de avantaje.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.