Cu trei zile inainte sa expire, alimentele din magazine ar putea fi mutate in rafturi speciale. Este propunerea unor parlamentari, care vor ca in magazine sa apara standuri separate pentru marfa care iese din termen.

Știți cum se face acum, mai ales când sunt produse cu rulaj mare? Ne prefacem că uităm și le amestecăm printre produsele încă în garanție. Nu sunt mulți cei care se uită la data de expirare a produsului, atunci când cumpără un pui.

E win win situation, dacă vine garda, luăm amendă de 3000 de lei, dacă nu vine, vindem câteva tone de pui rapid, fără dureri de cap. Asta, desigur, dacă nu se apelează la vechiul truc cu retur la furnizor, schimbat etichet, congelat și rebăgat la vânzare, cu termen de garanție 3 luni.

Presupun că dacă ar apărea o asemenea lege, vor fi obligați ca toate produsele să fie scoase pe rafturi separate, luate în evidență, iar cele ce depășesc termenul, obligatoriu retur sau distrugere. Mai greu să reintroduci în gestiune niște pui de care tocmai te-ai descărcat.

Vedem.
Cred că e o idee bună, iar lamentările comercianților sunt praf în ochi.

Via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.