Aţi observat, în viaţa de zi cu zi, că femeile au întotdeauna altă logică decât bărbaţii? Şi în general, logica este fix la 180 de grade faţă de logica masculină. În orice tip de situaţie, o femeie va acţiona exact invers faţă de cum te-ai aştepta.

Dacă e meci de exemplu şi tu ai aşteptat meciul ăla toată ziua, nevastă-ta va considera ceva perfect normal că trebuie să se uite la cireaşa de pe tort sau că tu, exact atunci, trebuie să speli vasele sau să faci ceva extrem de important, dar nu să te uiţi la meci.

În magazin, la cumpărături pentru vizita unui prieten. Tu te vei îndrepta spre raionul de bere, dar, cu o mişcare subtilă, vei fi redirectat către raionul cu apă plată. Fără lămâie, că ai ulcer.

În general, dacă stai prost cu banii, familia ta are neapărată nevoie de o ustensilă casnico-domestică de îndelungată folosinţă. Sau de o vizită la coafor. Sau de ultima cremă anti-aging de la nuş ce firmă de cosmetice.

Desigur, logica inversă se manifestă şi în obiceiurile sexuale. Dacă tu vrei pe la spate, ea sigur va dori să stea deasupra, dacă vrei deasupra, logic că masa din bucătărie este locul unde trebuie să vă desfăşuraţi. Nu mai aduc aminte de sexul oral, că poate unii dintre voi nu vă bucuraţi de asemenea plăceri interzise de morala şi religie.

Şi totuşi bărbaţii, fără discernământ, aleg să spună DA şi să se lege la cap pe viaţă cu specimenul mai sus discutat.
De ce?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.