Cred că oamenii au o problemă în a înțelege conceputul de programare. Programare, as in mi-am făcut programare la doctor sau am bon de ordine.

Cel mai ușor vedeți asta la dentist sau la starea civilă. Oamenii vin și se așează, conform legii comuniste, la coadă, fără să observe automatul care dă bon de ordine. După 30 de minute, li se atrage atenția că nu au bon de ordine și că ar fi bine să își ia, după care începe scandalul.

Eu am stat aici, sunt la rând, nu mă interesează numărul de ordine, pentru ce plm au murit oamenii la revoluție, etc. Îl lași să treacă, pentru că ți-e silă de scandal și nu s-ar termina decât în violență de negri.

La fel și la dentist. Tu ai programare și apar oamenii cu diverse probleme, care mai de care mai urgente. Și nu înțeleg de ce nu le dau voie să intre și vreau să îmi respecte programare. DOAR EL A FOST LA RÂND ÎNAINTEA MEA!!!

De parcă eu mă duc la dentist de plăcere, spre deosebire de el, care are o problemă gravă.

Greu la deal cu boii mari și needucați. Greu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.