Desigur, printre ultimele fire de praf ale subiectului Madonna Live în rromânia, nu se putea aşterne liniştea dacă nu exista o discuţie despre ţigani.
Sunt pline blogurile deontologice despre cum ea, Madonna ne-a învăţat lecţia umilinţei şi a discriminării, cum a dansat ea pe muzică ţigănească şi ne-a zis că ţiganii sunt discriminaţi, la care a fost primită cu un cor de fluierături.

ESTE CEA MAI MARE MINCIUNĂ POSIBILĂ!

Madonna nu a zis că ţiganii sunt discriminaţi, ci a zic că ” Voi, romAnii, sunteţi discriminaţi aici în estul europei.” Ceea ce este o diferenţă uriaşă, nu-i aşa?
Mai pe scurt, bătrâna doamnă a muzicii de proastă calitate i-a făcut pe toţi cei 60 000 de oameni din parc, ţigani. Ăăăă, păi staţi, tovarăşi, că nimănui nu-i place să fie confundat cu altă naţie. Ar fi primit aceleaşi reacţii dacă spunea Voi sârbii, sau grecii sau orice altă naţie.

Pe lângă asta, acum realizaţi cum suntem noi văzuţi în alte ţări? Noi suntem poporul rroman. Ţiganii, discriminaţii.
Uite de aia ar trebui împuşcat Iliescu şi restul nenorociţilor care erau la putere în 1992, când au acceptat cu umilinţă dictatul baronului Munchausen ăla care a decis că ţiganii sunt rroma people, nu ţigani. Pentru că brusc, am devenit ţara ţiganilor, rromania.

Hai bahtalo!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.