terra-park

Am fost iarăși cu copiii la Terra Park, pe bulevardul Timșoara. Bănuiesc că vă interesează niște idei, pentru propriii plozi.

În Primul rând, deși e deschis deja de cât, 2 ani cred, în continuare e semnalizat mai prost decât un rahat de rață pe un carosabil canadian. Dacă nu știi unde e, șansele de a-l nimeri sunt minim de reduse, pentru că nu există nici un semn care să indice maaaaaare, pentru toți BĂ ROMÂNI, AICI E UN PARK DE DISTRACȚII!!!

Așa că, dacă vreți să îl găsiți, mergeți pe Timișoara, după Răzoare, până după intersecția cu AFI Cotroceni. De acolo, sunteți foarte atenți și, înainte de benzinărie, e o stradă mică la dreapta, stradă care e atât de înghesuită între garduri, încât nu o vezi decât când ajungi în dreptul ei.

Prețurile: În sfârșit, au înțeles ideea de distracție pentru copii și au emis o brățară all-day, care costă 69 de lei, preț pentru care se asigură nelimitat accesul în toate distracțiile parcului. Not bad și nu e un preț rău deloc.

Altfel, mai au și ofertă de card cu 100 de puncte, care costă 49 de lei, puncte care sunt valabile doar la distracții, nu și la food sau apă. În rest, prețul minim pe atracție e 7 lei (7 puncte). Destul de piperat, aș zice, mai ales că, dacă ai copii mici, trebuie să te urci și tu cu ei, deci 14 lei, ca să te învârți de 3 ori cu căluții.

Distracțiile din parc sunt aceleași, nu s-a schimbat nimic, doar sunt mai îmbătrânite și operatorii mai blazați. Orișicât, decât vechiul orășel al copiilor, cu chestiile alea ruginite și înfricoșătoare, mai bine aici.

Un negativ total către așa zisul food court.
O tarabă împuțită, cu o grăsună care se plângea în gura mare că e pe ciclu și o doare burta (fără glumă, am martori), cu cola light la cutie care costă 10 lei sau un șnițel de pui cam cât palma unui bebeluș, extrem de scârbos (șnițelul, nu bebelușul), făcut din carne tocată fără nici un gust (tot șnițelul, nu bebelușul), doar 18 lei.

Concluzia.
Dacă aveți un copil, maxim 2, care sunt destul de mici încât să le mai placă balerina care se învârte sau trenulețul electric, dar destul de mari încât să nu vă fie teamă să îi lăsați să se urce singuri în aparate, merită. Cu 140 de lei, se distrează toată ziua până chițăie. Luați și o sticlă de apă în rucsac și ați scăpat de orice problemă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.